Vác > Vác - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vác > 3 weboldal. Kategória leírása: Vác: Minden ami Vácról szól. Váci közélet, cikkek, Vác városhoz kapcsolódó témák.
Szponzorált linkek
A vendégváró város Vác
http://www.muosz.hu/cikk.php?page=szakosztalyok&id=157&fo=6&iid=53

A MÚOSZ Turisztikai és gasztronómiai szakosztály (tgsz) agilis, vezetőségi tagjának, jelesül Tímár Mátyás kollégának köszönhetően, az általa, nagy szakmai elánnal, precizitással szervezett zalai, bajai és egri - több napos! - borút-programok hasznos, értelmes és a dolog természeténél fogva kellemes szakmai tanulmányutak fáradalmainak „kipihenésére” a vendégváró város Vácot céloztuk meg szeptember 24-én tollunkkal, mikrofonunkkal, illetve kameránkkal. (Meg kell jegyezni, hogy „nagy bajban” van a krónikás az elvárható minimum objektivitás tárgyában, hiszen a régóta „dédelgetett” szakmai program ötletgazdája váci elkötelezettségű, itt született és hat éve újra a dunakanyari kisváros egyik lakója... )

A vendégváró város Vác
Életveszélyes műemlék
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=456281

Középkori várfal maradéka okoz életveszélyt tucatnyi családnak Vácott. A műholdas technikát is bevető "műemlék-kommandó" rendszeres akciói hatására és a szakhatóság nyomására rövidesen nekiveselkedik az önkormányzat a szükség-renoválásnak. Ha lesz rá forrása...

Életveszélyes műemlék
Vác - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vác

Vác (szlovákul Vacov, Syada németül Waitzen, olaszul Vaccia, szerbül Вац) város Pest megyében, katolikus püspöki székhely. A Dunakanyar kapujaként ismert település Pest megye negyedik legnagyobb lélekszámmal rendelkező városa, a város vonzó célpont – egyrészt 900 éves történelme, másrészt gazdag kulturális élete miatt.

Vác - Wikipédia
Hirdetések
Oldal leírása
vac.wyw.hu: Vác katalógus: Hasznos információk Vác városról.
Gyűjteményünkben 294 válogatott Vác témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 294 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6832