Szolgáltatások > Vác - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szolgáltatások > 38 weboldal. Kategória leírása: Helyi szolgáltató cégek. Gáz, takarítás, telefon, kábeltelevízió, hivatal, földhivatal. Minden ami szolgáltatás.
Szponzorált linkek
Invitel
http://www.invitel.hu/

Invitel márkanév alatt egységesítette termékeit és szolgáltatásait 2007-ben a HTCC csoport. A dinamikusan növekvő cég tagvállalatai (a Hungarotel Zrt., a Pantel Kft., a HTCC Kft., a V-holding Zrt. és az Euroweb Zrt.) 2008. január 1-jével beolvadtak az Invitel Távközlési Zrt.-be (rövid nevén Invitel Zrt.-be).

Invitel
Perfekt Optika
http://www.perfektoptika.hu/

Cégünket 1990. decemberében alapítottuk. Elsõ optikai üzletünket 1992-ben nyitottuk, üzlethálózatunkat azóta folyamatosan fejlesztjük.

Perfekt Optika
ELMĹ° Nyrt.
http://www.elmu.hu/

ELMŰ Hálózati Elosztó Korlátolt Felelősségű Társaság honlapja.

ELMĹ° Nyrt.
Klíma szerelés
http://www.klimavaros.hu

Légkondicionáló berendezés beszerzésekor logikusan nem egy-két éves időtávban gondolkodik az ember. Ennek okán is lényeges, hogy a szükségleteinknek és a klíma felszerelési helyszínnek legcélszerűbb berendezést szereltessünk fel. A Vác körzetében, továbbá Nyugat-Nógrádban tevékenykedő Klímavárosnál nem csak a berendezést rendelhetjük meg, hanem, mielőtt elhatároznánk magunk, ingyenes felmérést és tanácsadást is kérhetünk a kft. szakembereitől. Tekintve, hogy a klímaforgalmazás mellett a vállalkozás másik fő tevékenysége a klímafelszerelés, ezért magától értetődő módon azt is elvégzik, minden esetben nagy hangsúlyt fektetve a igényes kivitelezésre. Mint minden műszaki berendezésnél, a klímák esetében is kulcsfontosságú a periodikus felülvizsgálat. Az elkoszolódott berendezésben például kórokozók telepedhetnek meg, hatásfoka csökken, fogyasztása nő.

Klíma szerelés
Gedeon
http://www.gedeon.hu/

A nyomtatott és elektronikus formában elénk táruló megannyi információból igyekszünk kiszűrni a számunkra fontosakat.

Gedeon
Naszálytej Zrt.
http://www.naszalytej.hu/

A Naszály hegy és a Duna ölelésében békés nyugalommal elterülő, közel ezer éves történelmi, kulturális, építészeti kincsekben, örökségekben gazdag város, Vác.

Naszálytej Zrt.
munkaugyes.hu
http://www.munkaugyes.hu/

Munkaügy. Munkavédelem. Munkajog. Bérszámfejtés. Tűzvédelem. Pályázatírás.

munkaugyes.hu
Kábeltelevízió
http://ktv.vac.hu/

Kábeltelevízió Internet. Csomagok díjai. Újdonságok. ...

Kábeltelevízió
Ecovíz Kft.
http://www.ecoviz.eu/

Az Ecovíz Kft-t 1989-ben (mint Wedeco Kft.), a Dunamenti Regionális Vízművek (Vác), és a WEDECO GmbH (Németország) alapította azzal a céllal, hogy a hagyományos technológiák mellett a korszerű, környezetkímélő vízfertőtlenítő és méréstechnológiai berendezéseket gyártsa, javítsa, és szervizükről gondoskodjon.

Ecovíz Kft.
Hornos Kft.
http://www.hornos.hu/

Cégünk fő profilja: szórakoztató elektronikai alkatrész nagykereskedelem /audio, video és satellit/ késztermék nagykereskedelem.

Hornos Kft.
Cronos Társkereső Klub
http://www.ctk.hu/

Nálunk nem csupán a manapság annyira népszerű internetes társkereső áll rendelkezésedre, hanem a megbízhatóbb és diszkrétebb klasszikus partnerkeresésre is van lehetőséged.

Cronos Társkereső Klub
Zsoldos és Csató Kft.
http://www.zsoldosescsato.hu/

Mérnöki Irodánk, korábbi - több mint 15 éves - tervezői és szakértői gyakorlat alapján, 1995-ben alakult meg. Egy váci, egy szigetszentmiklósi és egy budapesti tervező irodával rendelkezünk.

Zsoldos és Csató Kft.
Pamis Takarító Kft.
http://www.pamis.hu

A Pamis Takarító kft. irodák, épületek, társasházak teljeskörű takarításával foglalkozik Fót, és Vác vonzáskörzetében.

Pamis Takarító Kft.
Karcalarm
http://www.karcalarm.hu/

Az egyik legkisebb méretű rablásgátló. Kb. 300 db készül évente egyedi gyártással, a legjobb minőségű alkatrészekből.

Karcalarm
Profi duguláselhárító, vízszerelő mester Vác non stop
http://www.dugulas-viz-villany.com

Ingyenes, 1-2 órán belüli kiszállás Észak-Pest megyében éjjel-nappal. Hétvégén és ünnepek napján is hívhat minket. Duguláselhárítás profi gépekkel, falbontás nélkül, tisztán, profi duguláselhárító eszközökkel és szakemberekkel. Akna takarítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás, csatornázás, csőrepedés javítás, csőtörés javítás. Vízvezeték szerelés:megbízható, tapasztalt vízszerelő szolgáltatásaink: ázás megszüntetése, téli ürítőcsap cseréje, mosdó-wc csere. KISS IMRE:0620-610-76-44 Hívjon bizalommal!

Profi duguláselhárító, vízszerelő mester Vác non stop
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
vac.wyw.hu: Vác katalógus: Hasznos információk Vác városról.
Gyűjteményünkben 294 válogatott Vác témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 294 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6832