Váci programok, szórakozás > Vác - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Váci programok, szórakozás > 9 weboldal. Kategória leírása: Happykinder. Motorcsónakbérlés. Világi Vigalom. Sétarepülés. Programok, szórakozási lehetőségek a városban és a város környékén.
Szponzorált linkek
Sétarepülés
http://setarepulesek.hu/

Csapatunk több évtizedes múltra tekinthet vissza a kisgépes repülés területén. Munkatársaink kellő szakmai tapasztalatokkal és referenciákkal rendelkeznek a saját szakterületükön. A team tagjai saját vállalkozásaikban végzik repülős tevékenységeiket, melyek elsősorban a munkarepülésből, helikopteres mezőgazdasági repülésből, oktatásból, sportrepülésből illetve sétarepülésekből állnak. Csapatunk tagjait összeköti a repülés tisztelete, szeretete, legyen szó munka-, sport- vagy hobbi repülésről.

Sétarepülés
Sétarepülés Vácon - akár ajándékba is!
http://www.skymilesair.com/

Sétarepülés ajánlataink Dunakeszi fel- és leszállással Budapest - Vác - Esztergom - Visegrád - Szentendre Fedezze fel velünk Magyarországot! Tekintse meg a Dunakanyar szemet gyönyörködtető panorámáját! Repüljön velünk Magyarország nevezetes helyeire! Kitűnő fotózási és videózási lehetőség!

Sétarepülés Vácon - akár ajándékba is!
Motorcsónakbérlés
http://www.yachtinvest.hu/Indexoldal/indexoldal.php

Balatoni vitorlások és Dunai motorcsónakok bérbeadása hajóvezetői engedéllyel rendelkezők részére, vagy ha a bérlőnek ez nem áll birtokában egy fő kapitányi személyzetet biztosítunk.

Motorcsónakbérlés
Club Mouseoleum
http://www.mouseoleum.hu/

A Club Mouseoleum hivatalos honlapja. Linkek, képtár, vendégkönyv.

Club Mouseoleum
Vác kistérség programjai
http://www.programturizmus.hu/area-vac-kisterseg-pest-megye-magyarorszag.html

A Váci kistérség a Duna nagy kanyarulatánál, a folyam jobb partján terül el. A Közép-Magyarország régió és Pest megye része. A Váci kistérség jelentősebb települései közül néhány: Nagymaros, Sződ, Verőce.

Vác kistérség programjai
Váci vigalom
http://vacivigalom.hu/

Július utolsó hétvégéjén a XVIII. Váci Világi Vigalom megidézte a barokk kor szellemét és lehetőséget teremtett a világi szórakozásra is. Idén a barokk gasztronómia kapott különleges szerepet, amely számos szakértő és ínyenc figyelmét keltette fel a város és kultúrája iránt.

Váci vigalom
Hajótúra
http://www.vizisi.tip-top.hu/keret.cgi?/index.html

Dunakanyar és környéke látogatóinak kínálunk hajótúrát és vízisiekést.

Hajótúra
Gokart
http://www.gokartvac.hu/

Szombat délelőtt a meghirdetett program szerint a gokartok tesztelésével és rajtolás gyakorlásával telt az áprilisban induló gokart bajnokság szezonnyitó edzése. Azok a gyerekek, akik komolyan vették a bajnokságot és eljöttek az edzésre, minden gokartot kipróbáltak, hogy a bajnokságra megfelelően legyenek összehangolva a gokartok.

Gokart
Hegyhengergető
http://www.hegyhengergeto.hu/

A Hegyhengergető tábort 2011-ben már hatodszorra rendezzük meg azzal a céllal, hogy természetközelben izgalmas és érdekes kalandokban részesüljetek, valamint új barátságokkal gazdagodjatok.

Hegyhengergető
Hirdetések
Oldal leírása
vac.wyw.hu: Vác katalógus: Hasznos információk Vác városról.
Gyűjteményünkben 294 válogatott Vác témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 294 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6832