Váci iskolák > Vác - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Váci iskolák > 11 weboldal. Kategória leírása: Waldorf Óvoda és Iskola. Radnóti Miklós Általános Iskola. Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakképző Iskola. Minden ami iskola, óvoda és oktatás.

vac.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Apor Vilmos Katolikus Főiskola
Apor Vilmos Katolikus Főiskola
http://www.avkf.hu/

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság intézményi és szakonkénti határozatában is kiváló minősítést kapott.

www.avkf.hu
Piarista Gimnázium
Piarista Gimnázium
http://www.vpg.sulinet.hu/

1714-ben alapítja intézetünket gróf Kollonits Zsigmond váci megyéspüspök.

www.vpg.sulinet.hu
Dartmoor Nyelviskola
Dartmoor Nyelviskola
http://www.dartmoor.hu/

Nyelviskolánk 2003-ban alakult és Vác központjában található a vasút- és buszállomás közvetlen közelében. 150 nm2-n 7 jól felszerelt teremmel (DVD, videó, TV, Hifi) és egy multimédiás teremmel rendelkezünk, ami projektorral és laptoppal is felszerelt. A tágas recepción az adminisztrációs ügyek intézésén túl hallgatóink teázhatnak, idegen nyelvű (tan)könyveket, videókat és DVD-ket kölcsönözhetnek.

www.dartmoor.hu
Radnóti Miklós Általános Iskola
Radnóti Miklós Általános Iskola
http://www.radnoti-vac.sulinet.hu/

Iskolai információk, diákoldalak, helytörténet, tananyagok.

www.radnoti-vac.sulinet.hu
Simon Antal Általános Iskola
Simon Antal Általános Iskola
http://www.simonantal.vac.hu/

Az általános iskola intézményegység keretén belül működik a halmozottan sérült tanulók nevelését-oktatását ellátó (hallássérült értelmi fogyatékosok, értelmi fogyatékos autista), a középsúlyos értelmi fogyatékosok nevelését-oktatását ellátó, s a beszélt és/vagy az olvasott/írott nyelv zavarával küszködő tanulók nevelését-oktatását ellátó tagozat. Az intézmény feladata ezek mellett a gyógytestnevelés, valamint a konduktív pedagógiai ellátás.

www.simonantal.vac.hu
Waldorf Óvoda és Iskola
Waldorf Óvoda és Iskola
http://www.vaciwaldorf.hu/

A Waldorf pedagógia az óvodás korban nagy hangsúlyt fektet a testi és a lelki erők sokoldalú fejlesztésére, a gyermek természetes fejlődési tempójának figyelembevételével.

www.vaciwaldorf.hu
Pikéthy Tibor Zeneművészeti Szakközépiskola
Pikéthy Tibor Zeneművészeti Szakközépiskola
http://www.pikethy.tk/

A Pikéthy Tibor Zeneművészeti Szakközépiskola az ország egyik legszebb részén, a Dunakanyarban, Vác városában muködik immár több, mint 15 éve.

www.pikethy.tk
Farkas Autósiskola
Farkas Autósiskola
http://www.farkasautosiskola.hu/

Iskolánk 1995-ben történt megalakulása óta folytat járművezető képzést Gödön, Vácott és Dunakeszin. Újdonságként szolgál, hogy iskolánk a térségben egyedülállóan folytat „T” kategóriás (mezőgazdasági vontató plusz két nehézpótkocsi) képzést.

www.farkasautosiskola.hu
Oktatás
Oktatás
http://oktatas.wyw.hu

[*Szerkesztői ajánlatok*] [Baranya megye] [Bács-Kiskun megye] [Békés megye] [Borsod-Abaúj-Zemplén megye] [Budapest] [Csongrád megye] [Fejér megye] [Győr-Moson-Sopron megye] [Hajdú-Bihar megye] [Heves megye] [Jász-Nagykun-Szolnok megye] [Komárom-Esztergom megye] [Nógrád megye] [Online oktatás] [Országos] [Pest megye] [Somogy megye] [Szabolcs-Szatmár-Bereg megye] [Tolna megye] [Vas megye] [Veszprém megye] [WYW társoldalak] [Zala megye]

oktatas.wyw.hu
Földváry Károly Általános Iskola
Földváry Károly Általános Iskola
http://foldvary.hu/

Vác iskolaváros jellege a történelem során alakult ki. Jelenleg hat általános iskolája, három speciális intézménye, zeneiskolája, valamint tíz középiskolája van a városnak. Ezen kívül az Apor Vilmos Katolikus Főiskola 2004 szeptemberében kezdte meg működését Vácon.

foldvary.hu
Deutsch-Haus Nyelviskola
Deutsch-Haus Nyelviskola
http://www.nyelviskola-vac.hu

Vácott a Deutsch-Haus Nyelviskolában kiscsoportos oktatással családias légkörben tanulhatsz angolul, németül, franciául, spanyolul, eszperantóul. Akkreditált nyelviskolánkban a német ÖSD nyelvvizsgát és az angol Cyti&Guilds nyelvvizsgát leteheted

www.nyelviskola-vac.hu
Oldal leírása
vac.wyw.hu: Vác katalógus: Hasznos információk Vác városról.
Gyűjteményünkben 288 válogatott Vác témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 288 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6691