Építőipar, építőanyag > Vác - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Építőipar, építőanyag > 10 weboldal. Kategória leírása: Klimász Kõfaragó Mûhely. Gombás Építőipari Szolgáltató KFT. Építőiparban tevékenykedő helyi cégek adatbázisa.
Szponzorált linkek
Hangyavár Kft. (Vác) - ingatlan kivitelezés, értékesítés
http://www.hangyavar.hu

Hangyavár lakások, üzletek vásárlása, bérlése közvetlenül a beruházótól. Új építésű ingatlanok kedvező áron, gazdag felszereltséggel (IKEA konyha, garázsbeálló, tároló stb.). Vegye meg még lakását ma, költözzön akár holnap. 2000-ben építettük fel első, eladásra szánt társasházunkat. Az elért sikereken és pozitív visszajelzéseken felbuzdulva belefogtunk második társasházunkba, majd a harmadikba, és így tovább. Megbízható és jó minőségű lakásainknak köszönhetően elértük azt, hogy mára már az építkezés előtt majdnem minden lakás elkelt.

Hangyavár Kft. (Vác) - ingatlan kivitelezés, értékesítés
Empore Lakásépítő Bt
http://www.empore.hu/

Vállaljuk családi házak, nyaralók, ipari-, mezõgazdasági-, és kereskedelmi ingatlanok kivitelezését könnyűszerkezetes technológiával vagy hagyományos építési eljárási módok alkalmazásával.

Empore Lakásépítő Bt
Poly-Mix Kft
http://poly-mix.hu/

A Poly-Mix Kft. 1990-ben alakult. Alaptőke 24 Millió Ft. Befektetésünk 300 Millió Ft-os nagyságrendű. (üzletházak, árukészlet, internetes és grafikai stúdió) Összes dolgozói létszámunk 20 fő.

Poly-Mix Kft
Klimász Kõfaragó Mûhely
http://klimasz.hu/

A Klimász Kõfaragó Mûhely 1987-tõl mûködik családi vállalkozásként Vácon és vonzáskörzetében. Klimász János a vállalkozás alapítója 1982-tõl kõfaragóként, 1987-tõl kõfaragó mesterként tevékenykedik.

Klimász Kõfaragó Mûhely
Ordex 2004 Kft
http://www.kertelemek.hu/

Cégünk családi vállalkozásként, nagy nyomáson telitett borovi fenyő kertépítő elemek, kerítéselemek, és térelválasztók importjával és forgalmazásával foglalkozik.

Ordex 2004 Kft
Irisz Csempe
http://www.iriszcsempe.hu/

Burkolólapok, kádak, csaptelepek. Az Irisz Fürdőszobaszalon hivatalos honlapja.

Irisz Csempe
Eckhardt Tibor építész tervező
http://www.sarokkodesign.hu

Hogyan készülnek az izgalmas háztervek? Ehhez az építtető is kell, nem csak az építész! Ha az oldalon leírtakkal azonosulni tud, sikeres építkezésnek néz elébe, és Ön is izgalmas otthonnal lesz gazdagabb! Az egyik legnagyobb tévedés, az építtetők részéről, hogy a térélmény egyenlő a nagy alapterülettel, ezért korán kompromisszumot kötnek, és nem is mernek izgalmas terekben gondolkozni. Ha Ön izgalmas otthonra vágyik, ahová örömmel térhet haza a család minden tagja, akkor nézze meg ezt az oldalt!

Eckhardt Tibor építész tervező
Tomcsányi Kaputechnika
http://www.garazskapu-vac.hu/

1984-ben kezdtem távvezérlés-technikával foglalkozni. 1990-től, mint magánvállalkozó, bővítettem a tevékenységi körömet garázskapuk, sorompók, beléptető-rendszerek, telepítésével és szervizelésével.

Tomcsányi Kaputechnika
Homlokzati hőszigetelés - az Ön partnere!
http://homlokzatihoszigeteles.hu/

Homlokzati hőszigetelés kivitelezése, anyagbeszerzés, ablakok, nyílászárók forgalmazása, beépítése.

Homlokzati hőszigetelés - az Ön partnere!
Energetikai tanúsítvány Vác
https://ingatlan-energetika.hu/energetikai-tanusitvany-vac/

Energetikai tanúsítvány Vácon kedvező áron. Áraink a weboldalunkon megtekinthetőek, nincsen semmilyen felár, se ÁFA, se kiszállási díj. Vácon fix, meghirdetett árakon dolgozunk. Vállalunk SOS és hétvégi megredeléseket is.

Energetikai tanúsítvány Vác
Hirdetések
Oldal leírása
vac.wyw.hu: Vác katalógus: Hasznos információk Vác városról.
Gyűjteményünkben 294 válogatott Vác témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 294 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6832